Wij,  Ineke Wegerif en Eelco de Vries, zijn in 2010 op zoek gegaan naar een leuke plek om een chambres d’hôtes te beginnen.
Aangezien we in de jaren ervoor al regelmatig in de Tarn et Garonne kwamen, wisten we dat we daar wilden wonen.
Het landschap, het zonnige klimaat, de vriendelijke bevolking, de fantastische keuken.
In januari 2011 hebben we domaine Les Savonniers gekocht en zijn gestart met verbouwen.

Eelco komt oorspronkelijk uit de reclame en heeft daarvoor in de horeca gewerkt, de laatste jaren had hij een klussenbedrijf. Zijn grote hobby is koken.

Ineke werkte op een Montessori-basisschool en heeft daarvoor in de gezondheidszorg gewerkt, ook zij kookt graag. Naar ons idee een prima basis om een  chambres d’hôtes en table d’hôtes te beginnen. Al onze kennis en  hobby’s in één  bedrijf.

Domaine Les Savonniers (vernoemd naar de twee zeepbomen die voor ons huis staan) is een prachtige plek met veel bomen en een wat vreemde geschiedenis. We weten dat het heel vroeger een boerderij is geweest en dat begin jaren vijftig een pastor de boerderij  heeft gekocht en er een katholiek vakantieoord is  begonnen. Van de stal heeft hij twee appartementen gemaakt die wij omgebouwd hebben tot chambres.
In het tuinhuis (nu ook een chambre) werd voorheen de mis opgedragen.
Waarschijnlijk hield hij erg van tuinieren want er is een parkje met prachtige bomen, een verger (boomgaard) en een grote ommuurde potager (groententuin).
Veertig jaar geleden is het landgoed verkocht aan de familie Cadet, die er met veel plezier het tuinieren heeft voortgezet.
Ook wij waren direct gecharmeerd van de tuin. Nog voor wij het huis hadden bekeken wisten we al dat dit onze plek zou worden.  Om het huis ligt twee hectare terrein die we als camping al la ferme  gebruiken.
.