Chambres d’hôtes:

 • Hortensia en La Rose
  Beide familiechambres zijn ruime appartementen met elk 2 tweepersoons slaapkamers, een zit en eethoek en een luxe badkamer met toilet. Een chambre d’hotes bevat per definitie geen keuken. In onze buitenruimte is een grote, goed uitgeruste keuken beschikbaar, voor algemeen gebruik.

 • nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
 • Tuinhuis – BleuLaPluie
  Verstopt onder de blauwe regen ligt een romantisch tuinhuis voor twee personen met badkamer en toilet

  nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Gite:

 • Gite-Les Vignes
  Een fijn appartement met goed uitgeruste keuken, twee slaapkamers, een met zeer goede boxspring matras (1,6 bij 2 m.), de ander  een stapelbed met goede matrassen.

  nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Camping á la ferme

 • Ons terrein is twee hectaren groot en de 6 kampeerplaatsen zijn dus zeer ruim. Alle mogelijkheid om een heerlijke kampeerplek te vinden.
 • Drie Safaritenten
  Drie compleet uitgeruste, idyllisch gelegen, safaritenten voor vier a vijf personen. Een twee en een drie persoons slaapvertrek. Plaatsing van een extra slaaptent is mogelijk, zodat er ook grotere gezinnen kunnen bivakkeren.

Table d’hôtes

Je kunt bij ons een aantal maal per week de avondmaaltijd gebruiken. ’s Morgens wordt ‘op het bord’ aangegeven wat er ’s avonds op het menu staat en je kunt dan kiezen of je mee wilt eten.
In het hoogseizoen is er elke week een grote BBQ.

Het aanbod uit de biologische moestuin is richtinggevend voor wat er op tafel komt, aangevuld met zo mogelijk biologische producten uit de omgeving. We koken gevarieerd Er staan franse gerechten zoals oeufs en cocotte, coq au vin, confit de canard, creme caramel of tarte au citron op het menu, maar Eelco maakt bijvoorbeeld ook een heerlijke marokkaanse lamstajine en Ineke draait haar hand niet om voor een thaise tom ka kai.

Het diner bestaat uit een aperitief met een amuse, een 3 gangenmenu, wijn/bier/fris en koffie/thee.

Tuin, boomgaard en zwembad

Doordat we een grote boomgaard en tuin hebben, met veel zithoekjes, hangmatten en stoelen, is er voor iedereen voldoende ruimte en privacy. Ook beschikken we over een ruim (10 bij 5) zwembad met luxe ligbedden. Het zwembad is omsloten dus veilig. Ook het terrein is omsloten en zo veilig mogelijk gemaakt. Er is goed zicht op de kinderen te houden.