Les Savonniers
Lieu dit Cabassut
82160     Saint-Projet
Tarn-et-Garonne (bekijk op Google Maps)
Frankrijk
Tel. 0033 563276665
Mob. 0033 678081364
Mail: info@lessavonniers.nl

Hoe ons te vinden

Hoewel wij officieel tot de gemeente Saint-Projet behoren, zijn wij in de meeste gps-en te vinden onder het dorp Puylagarde, Cabassut is dan de straatnaam. Een huisnummer hebben we niet.
Een andere mogelijkheid is het invoeren van de postcode 82160 en dan de straatnaam Cabassut.

Coordinaten: 44.32194, 1.82899   of   N 44 19.316, E 1 49.739

Routebeschrijving:Grotere kaart weergeven

 

Algemene voorwaarden

Reservering

Bij Les Savonniers kunt u reserveren per mail, brief of telefoon. Wij sturen u een bevestiging en factuur. Indien u binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging 50% van het factuurbedrag overmaakt op onze rekening is de reservering definitief. Bij reserveringen binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode dient het hele bedrag in een keer binnen 7 dagen op onze rekening gestort te zijn om de reservering definitief te maken.

Betaling van het restant

Het resterende bedrag van de factuur dient 4 weken vóór aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn. Indien het geld dan nog niet op onze rekening staat, vervalt de boeking en treden de bepalingen vermeld onder annulering in werking. Voordat u gebruik kunt maken van de faciliteiten, dient het hele factuurbedrag voldaan te zijn.

Huur

Wij stellen het ten zeerste op prijs indien er in de accommodatie niet gerookt wordt.

De accommodatie is te betrekken vanaf 16.00 uur en dient de dag van vertrek 10.00 uur leeg te zijn.

Wij gaan er van uit dat u de accommodatie achterlaat zoals u hem aantrof bij aankomst; netjes en met complete en in goede staat verkerende inventaris. Mocht dat niet zo zijn dan behouden wij ons het recht voor de kosten door te berekenen. Vermiste of kapotte zaken aan de accommodatie en/of inventaris worden ter plekke verrekend.

Gas en water zijn bij de huurprijs inbegrepen. Gebruikt u méér elektriciteit dan in de tarievenlijst vermeld staat, dan wordt dit verrekend.

De verhuurder heeft in het geval van noodzakelijk onderhoud altijd het recht het gehuurde te betreden en de werkzaamheden uit te voeren. Het onderhoud van het zwembad en de terreinen zal met zo min mogelijk overlast uitgevoerd worden.

Huisdieren

Na overleg zijn de meeste huisdieren bij ons van harte welkom.
De normale gedragsregels zijn uiteraard wel van toepassing, dus honden aangelijnd.
Honden uit de categorie 1 en 2 zijn niet welkom.

 

Aansprakelijkheid verhuurder

Het verblijf op en het gebruik maken van de faciliteiten van Les Savonniers zijn geheel voor eigen risico. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade of ongemakken die ontstaan zijn op het landgoed. Wij doen er alles aan om uw verblijf geheel naar uw zin te maken. Voor ongemakken voortkomend uit veranderingen in de situatie kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De huurder gaat ermee akkoord het gehuurde met vereiste zorg te bewonen, met inachtneming van de rust voor de omgeving. Indien de huurder zich niet als goed huurder gedraagt of hinder of last veroorzaakt voor de omgeving, kan hem de verdere toegang tot het gehuurde worden ontzegd. De huurovereenkomst wordt dan van rechtswege als ontbonden beschouwd, waarbij géén aanspraak kan worden gemaakt op terugbetaling van de huursom.

Annulering

Bij annuleringen meer dan 8 weken voor aanvang van de verhuurperiode wordt het gehele aanbetaalde bedrag onder inhouding van € 35,00 administratiekosten teruggestort.

Bij annulering binnen 8 weken voor het begin of na aanvang van de huurperiode kunnen wij geen terugbetaling doen.

Er wordt géén compensatie betaald in geval van “force majeure” (iets dat niet valt te voorzien of buiten invloed van de verhuurders valt).

Wij adviseren u een volledige reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.